Betonelementmontage: Vi er specialister i montage af betonelementer

Har du brug for professionel hjælp til betonelementmontage ved dit næste projekt? Så er vi hos J. H. Montage ApS i Skive de rette at kontakte. Vi har mange års erfaring indenfor montage af betonelementer samt andre former for montageopgaver, og vi tilbyder holdbare løsninger ved store såvel som små projekter.

Vi har lokale kunder i bl.a. Skive, Viborg, Aarhus og Aalborg, men vi står faktisk til rådighed hos kunder i hele landet. Vi udfører bl.a. montage af betonelementer samt elementmontage i forbindelse med halbyggerier og boligbyggerier, men vi hjælper også gerne ved mange andre typer af opgaver.

Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler professionel hjælp til betonelementmontage.

Derfor skal du vælge os til betonelementmontage

Vælger du os som din samarbejdspartner, kan du være sikker på at få en solid og holdbar løsning i høj kvalitet. Vi er en mindre virksomhed, hvilket gør, at vi kan holde vores priser på betonelementmontage nede på et attraktivt niveau. Du kan derfor altid få en skarp pris på montage af betonelementer hos os, uanset hvilken opgave du skal have udført.

Vi kommer altid ud og kigger på den pågældende opgave, inden vi udarbejder en arbejdsplan, så vi er helt sikre på, at vi kommer korrekt fra start. 

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at byggeprocessen går hurtigere. Vi arbejder nemlig effektivt, men naturligvis også altid grundigt, så du er sikret holdbare løsninger.​

Vi leverer kvalitetsløsninger til den aftalte tid – og altid i overensstemmelse med dit budget. Vi tilbyder desuden altid kompetent vejledning og rådgivning, så du er sikret den bedst mulige løsning på dit projekt.

Kontakt os for et godt tilbud på montage af betonelementer

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig en pris på betonelementmontage? Så hører vi meget gerne fra dig allerede i dag.

Du kan med fordel kontakte os på telefon 22 48 55 69, men du kan også skrive til vores e-mail jh-montage@hotmail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Fortæl os om din opgave, så kommer vi ud til en besigtigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med montage af betonelementer.

​​

Mangler du hjælp af en kvalificeret montør?​

Så er Jh Montage, Skive ApS det sikre valg, når den nye gylletank skal monteres.

Brug under 2 min på at udfylde vores formular eller indhent et tilbud via knappen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med ​på Face​book

Følg os og få større indblik i hverdagen hos Jh Montage, Skive ApS.

Informationer om OS - Kontakt og Træffetider

Jh Montage, Skive ApS

CVR: 39584204

Klokkedybet 19, 7800 Skive

E-mail:

jh@jhmontageskive.dk

Telefon:

22 48 55 69

Mandag​

09.00​ - 17.00

Tirsdag

09.00​ - 17.00

Onsdag

09.00​ - 17.00

Torsdag

09.00​ - 17.00

Fredag

09.00​ - 17.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket