​Over 10 års erfaring med gylletanke

​Hos J. H. Montage ApS varetager vi forskellige opgaver for landmænd. Vi kan eksempelvis løse mange opgaver i forbindelse med gylletanke såsom støbning af bunde. Som professionelt firma hjælper vi landmænd i hele Europa.

Vi har eksisteret i mere end syv år, men har tilsammen mere end ti års erfaring. Gennem årene har vi erhvervet brede kompetencer, som vi anvender i vores arbejde. Vi løser derfor både store og små opgaver, så du bør ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Vi tilbyder reparation af gylletanke og meget mere

Uanset om du mangler hjælp til at få støbt en bund til din gylletank eller til levering af tanke og montering af disse, så står vi klar. Derudover kan vi også hjælpe med forskellige reparationer af overdækningen på gylletanken.

Vi garanterer holdbare løsninger af høj kvalitet. Vores priser er altid attraktive. Du kan derfor med fordel vælge at samarbejde med os, hvis du mangler hjælp til en opgave i forbindelse med gylletanke. Vi kommer altid gerne og ser på din opgave, hvorefter vi laver en arbejdsplan.

Ring for at aftale nærmere

Lyder dette som noget for dig? Vi står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det. Ring til os på telefon 22 48 55 69 eller skriv til jh-montage@hotmail.dk, så vender vi tilbage og finder en dag, der passer ind i din kalender.

Vi har stor erfaring som montør, og derfor er vores kompetencer brede. Vi løser både store og små opgaver for landmænd og andre erhvervskunder.

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 – 17.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vi er medlem af​

Kontaktoplysninger

Jh Montage, Skive ApS

Klokkedybet 19, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 48 55 69

E-mail: jh@jhmontageskive.dk