Specialister i elementmontage

​Mangler du hjælp til elementmontage ved dit næste projekt? Så står vi hos J. H. Montage ApS i Skive klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder professionelle og holdbare løsninger ved både store og små projekter. Vi servicerer kunder i hele Europa, men også lokalt i Aarhus, Aalborg, Viborg og omegn.

Der er mange valg, som skal træffes i forbindelse med elementmontage. Det gælder især, hvis der er tale om mere komplicerede opgaver. Derfor er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner med den nødvendige erfaring og de rette kompetencer. Her er vi et godt bud, da vi har mere end ti års erfaring i branchen, og vi kan derfor levere professionelle løsninger.

Støbe- og elementmontage ved forskellige projekter

Vi tilbyder kompetent hjælp ved mange forskellige projekter. Typisk udfører vi elementmontage ved boligbyggerier eller haller, hvor vi står for montering af betonelementer. Dog hjælper vi også gerne med andre typer af opgaver, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Når du samarbejder med os, er du garanteret solide løsninger af høj kvalitet. For at sikre din tilfredshed kommer vi altid ud og kigger på den pågældende opgave, før vi udarbejder en arbejdsplan for projektet.​

Kontakt os for yderligere information

Hvis du mangler hjælp til en eller anden form for elementmontage, står vi altid klar med de rette kompetencer. Vi hjælper ved både store og små projekter hos forskellige kunder.​ Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 22 48 55 69 eller på e-mail jh-montage@hotmail.dk, og vi vender tilbage snarest muligt, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine forventninger og ønsker

Vi har stor erfaring som montør, og derfor er vores kompetencer brede. Vi løser både store og små opgaver for landmænd og andre erhvervskunder.

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 – 17.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vi er medlem af​

Kontaktoplysninger

Jh Montage, Skive ApS

Klokkedybet 19, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 48 55 69

E-mail: jh@jhmontageskive.dk