​Bundstøbning af gylletanke, biogasanlæg og mere​

​Mangler du en bundstøbning til din gylletank? Så er der professionel og kompetent hjælp at hente lige her på siden. Her finder du nemlig J. H. Montage ApS, som altid står klar med holdbare løsninger til erhvervskunder. Vi står til rådighed for kunder i hele Europa.

Vi har mere end ti års erfaring i branchen, som vi baserer vores arbejde på. Derfor kan du trygt vælge at samarbejde med os. Vores kompetencer har udvidet sig med tiden, hvilket betyder, at vi kan udføre bundstøbning af gylletanke, biogasanlæg og andre tanke og anlæg.

​Reparation af forskellige former for overdækning

Vi kan løse både små og store opgaver, så derfor må du aldrig tøve med at kontakte os for hjælp. Hos os er du garanteret løsninger af høj kvalitet, som holder i mange år. Vi leverer naturligvis til tiden og overholder altid vores aftaler.

Udover støbning af bunde til gylletanke og biogasanlæg kan vi også foretage reparationer af overdækning til gylletank. Det er et krav, at gylletanke skal overdækkes, hvorfor det er vigtigt, at overdækningen fungerer optimalt.​

Ring for at høre mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder hos os? Det kan for eksempel være, du mangler hjælp til bundstøbning af din gylletank. Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det, så du er velkommen til at kontakte os.

​Vi kan kontaktes på telefon 22 48 55 69 eller på jh-montage@hotmail.dk, og du hører fra os snarest muligt.​

Vi har stor erfaring som montør, og derfor er vores kompetencer brede. Vi løser både store og små opgaver for landmænd og andre erhvervskunder.

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 – 17.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vi er medlem af​

Kontaktoplysninger

Jh Montage, Skive ApS

Klokkedybet 19, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 48 55 69

E-mail: jh@jhmontageskive.dk