​Om os

Uanset hvilken form for montage du mangler hjælp til, så står vi altså klar til at hjælpe. Vi tager altid ud til den pågældende kunde og ser omfanget af opgaven, før der bliver aftalt samt klargjort noget. Det er din sikkerhed for, at opgaven bliver løst på den bedst mulige måde.​

​Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, på trods af firmaets størrelse. Vores montagefirma har derudover fokus på at være fleksible og effektive i vores arbejde med montering af gylletanke, biogas. bundstøbning eller anden form for elementmontage. Skal vi hjælpe dig med montage, så kontakt os for at høre nærmere. Vi står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Vi klarer alle former for montage

​Her finder du et kompetent montagefirma i Skive, der tilbyder hjælp til alt inden for elementmontage. Vi har stor erfaring som montør, og derfor er vores kompetencer brede. Vi står til rådighed for kunder i hele Europa, men også lokalt i blandt andet Viborg, Aarhus og Aalborg.

Vores montagefirma har eksisteret i over syv år. Dog har vi sammenlagt mere end ti års erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver. Vi løser både store og små opgaver for landmænd og andre erhvervskunder. Vi har speciale i:

Betonelementer

Biogasanlæg​

Gylletanke

Bundstøbning

Reparationer

​Montering

Kontakt vores montagefirma for et uforpligtende tilbud

​Skal vi hjælpe dig med montage, så kontakt os for at høre nærmere. Vi står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Kontakt os på telefon 22 48 55 69 eller på e-mail jh@jhmontageskive.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt og uforpligtende tilbud.

Vi har stor erfaring som montør, og derfor er vores kompetencer brede. Vi løser både store og små opgaver for landmænd og andre erhvervskunder.

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 – 17.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vi er medlem af​

Kontaktoplysninger

Jh Montage, Skive ApS

Klokkedybet 19, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 48 55 69

E-mail: jh@jhmontageskive.dk