​Biogasanlæg har vi stor erfaring med

​Mangler du hjælp til støbning af bund til et biogasanlæg? Så er du velkommen til at kontakte J. H. Montage ApS for hjælp. Vi udfører diverse opgaver inden for støbning af bunde til biogasanlæg. Vi står til rådighed for kunder i hele Europa.

Vi er en professionel virksomhed, der har eksisteret i mere end syv år. Tilsammen har vi dog mere end ti års erfaring i branchen, hvilket betyder, at vi kan løse mange forskellige opgaver. Vi garanterer holdbare løsninger af høj kvalitet, når du samarbejder med os.

Vi støber bunde, leverer og monterer tanke til biogasanlæg

Biogas kan bruges til afbrænding. Derudover kan det anvendes som drivmiddel til diverse typer af køretøjer og færger. Biogassen kommer fra organisk affald såsom madaffald eller dyregødning. På et biogasanlæg anvendes affaldet til biogas, mens næringen bliver til gødning.

​​

I forbindelse med et biogasanlæg har vi stor erfaring med støbning af bundplader og elementer til anlæggene. Derudover kan vi levere tankene og montere disse. Vi tilbyder dog ikke opsætning af selve biogasanlægget.

Ring hvis du mangler professionel hjælp

Ønsker du professionel hjælp til en opgave inden for biogasanlæg, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 22 48 55 69 eller på jh-montage@hotmail.dk, og du hører fra os hurtigst muligt.

Vi har stor erfaring som montør, og derfor er vores kompetencer brede. Vi løser både store og små opgaver for landmænd og andre erhvervskunder.

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 – 17.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vi er medlem af​

Kontaktoplysninger

Jh Montage, Skive ApS

Klokkedybet 19, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 48 55 69

E-mail: jh@jhmontageskive.dk